Wat doen we?

AANGENAAM, ZORGELOOS, KWALITATIEF BOUWEN-VERBOUWEN!

BOUWONDERNEMING KOEN VANHIXE

Ook in de bouwwereld staat de evolutie niet stil. Als bouwonderneming vinden we het belangrijk op de hoogte te blijven van de snel veranderende wetgeving, richtlijnen, nieuwe bouwtechnieken,… Daarom volgen we continue bijscholing om een optimale dienst te geven.

Onze visie: altijd duidelijke en correcte afspraken

Het uitvoeren van de bouwwerken gebeurt telkens in nauw overleg met de bouwheer. Bij metselwerk, betegeling en allerhande afwerkingen anticiperen we met de klant over de uitvoeringstechnieken met als doel:
  • Kwaliteit
  • Vertrouwen en tevredenheid
Ons bedrijf werkt met mensen met vakkennis, ervaring en liefde voor het vak. We werken ook met vaste onderaannemers om de juist knowhow in huis te hebben bij specifieke werken. We streven naar een goede communicatie en maximale tevredenheid bij klanten: vanaf prijsaanvraag, over de uitvoering van de werken tot en met de nazorg. We staan garant voor een optimale samenwerking met de particuliere bouwheer, de architect en de betrokken aannemer(s).

Nieuwbouw en verbouwingen

Bij ons kan je terecht voor nieuwbouw- of verbouwingsprojecten. Je kiest uit diverse stijlen: modern, hedendaags, landelijk, pastorie,… Door gebruik te maken van energiezuinige materialen en technieken voldoet jullie woning aan alle moderne eisen.

CLT-houtbouw

Bouw Koen Vanhixe biedt ook de mogelijkheid om een CLT- houtbouw woning te realiseren. Deze heeft diverse voordelen qua architecturale vrijheid en energiezuinige prestaties; zeker naar afwerking toe heb je ontelbare mogelijkheden.

Projecten

Neem zeker ook een kijkje op onze fotopagina met eerder uitgevoerde projecten.